Over deze site

ambalahaye.nl is in het leven geroepen om op te bloggen door mij Regilio Vreugdenhil en mijn vrouw Ramona.  Het leek ons wel leuk om eens wat te experimenten met bloggen. Toen we deze mooie Afrikaanse domeinnaam voorbij zagen komen hebben wij onze slag geslagen.

Over de autheur

Regilio VreugdenDag lieve mensen allemaal ! Mijn naam is Regilio Vreugdenhil, en ik werd 54 jaar geleden geboren in Paramaribo. Het is nu al 35 jaar geleden dat ik naar Nederland kwam om rechten te studeren aan de VU Amsterdam. Zoals u ziet, ben ik hier ook gebleven en dat is vooral te danken aan mijn vrouw Ramona die ik aan de universiteit leerde kennen. Ze is echt mijn grootste schat!
Ondertussen zijn we 30 jaar getrouwd en hebben we samen 3 kinderen gekregen, die ondertussen op hun beurt ook al het huis uit zijn. Charmaine, onze oudste dochter van 29 is afgestudeerd als sociologe, en heeft zelf ook al 3 kinderen. Robbert, onze zoon van 28 is leraar in een basisschool en is ondertussen ook al vader van 2 kinderen. Onze jongste dochter Carla is ondertussen ook al 23 jaar: ze heeft pedagogie gestudeerd, en is recent gaan samenwonen met haar vriend. Misschien dat er binnenkort een 6de kleinkind op komst is?
Wie weet? Ik ben een echte familieman, en ik geniet dan ook echt van de familiebijeenkomsten van de 3 generaties Vreugdenhil! Ik kan jullie verzekeren: dat is iedere keer een vreugdevolle bedoening! Wij Vreugdenhils houden wel van plezier maken!

Contact

Wil jij met ons in contact komen dan kan dat via deze pagina

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message