Nooit meer haren verwijderen met laser ontharing

IPL2

IPL is de afkorting voor Intense Pulsed Light, een relatief nieuwe definitief ontharen methode, welke de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen. Dit is niet voor niets: IPL ontharen is snel, vrijwel pijnloos en het is een duurzame manier om van uw ongewenste haargroei af te komen. De werking van intense pulsed light is te vergelijken met die van een laser. Met korte krachtige lichtflitsen wordt de haarfollikel van de haar bewerkt waardoor deze beschadigd raakt. Uit een beschadigde haarfollikel kan geen haar meer terug groeien en dat is natuurlijk precies wat u beoogt waar het om ongewenste haargroei gaat. IPL ontharen kan toegepast worden op diverse plaatsen van het menselijk lichaam, denkt u aan oksels, bovenlip, onderbenen, bikinilijn, onderarmen enz.

Waarom definitief ontharen?

Zoals u wellicht weet is IPL ontharen niet de enige definitief ontharen methode. Misschien vraagt u zich af waarom u zou moeten kiezen voor deze behandeling en niet voor een andere definitief ontharen methode zoals laser ontharen of elektrisch ontharen. Het antwoord is dat IPL ontharen van alle definitief ontharen methodes de snelste, meest effectieve en meest pijnloze methode is, waarbij ongewenste haargroei doorgaans met wel 80 tot 90% wordt gereduceerd! Dit zonder dat het veel van uw tijd vergt en tegen acceptabele kosten. Dat is super toch?

IPL ontharen voor Rotterdam en omgeving

Wilt u ook snel, pijnloos en definitief van uw ongewenste haargroei af en woont u in de omgeving van Rotterdam? Maakt u dan eens kennis met Beter Bij Bliss, dé IPL ontharen specialist voor Rotterdam en omstreken. Beter Bij Bliss staat garant voor een IPL ontharen behandeling op maat, met optimaal resultaat. Waarom neemt u niet eens contact met ze op voor een vrijblijvend intake gesprek?

Bron : www.iplontharenrotterdam.nl

Leave a Comment